Евъргрей канят най-големите български фенове в тур буса си


Евъргрей канят най-големите български фенове в тур буса си

5834

Във връзка с предстоящото европейско турне на Евъргрей (Evergrey), от мениджмънта на групата обявиха конкурс с награда уникален meet-and-greet пакет за най-запалените им фенове, информираха от "Mask Music".

Във всеки от градовете, през които ще премине шведската дарк прогресив банда, двама от най-големите им фенове ще спечелят:

 билет за концерта;
 оригинален мърчандайз комплект;
 среща и снимки с всички членове на бандата в тур буса им в близост до мястото на събитието.

Както е известно, София е неотменна част от турнето на шведите.

На 19 септември от 18 ч. групата e кохедлайнер заедно с Крематори (Crematory) в „Pill Against Depression Festival“ в столичната зала "Христо Ботев".

Както вече съобщихме, в металиадата ще вземат участие още италианците Chaoswavе и групите Фийлд (Fyeld) и New Disease от българска страна.

За да се нареди сред щастливцита, които ще се срещнат с Евъргрей в столицата, всеки фен на групата, желаещ да се включи в играта, трябва да изпрати на адрес evergreyfans@gmail.com артуърк, лична история, YouTube клип, спомен, снимка на татуировка или друго нещо, с което да покаже по най-добрия начин привързаността и “фенството“ към бандата.

Евъргрей очакват от най-големите си фенове да развихрят своята фантазия до 11 септември (петък), когато е крайният срок за изпращане на проектите. В „Subject“ полето на имейла трябва да бъде посочен градът, за който се кандидатства.

Междувременно стана ясно, че промоцията билет за концерта плюс бира в столичните рок обиталища "Спорко" и The Black Lodge продължава до изчерпване на количествата – все още има бири за изпиване, допълниха организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички