Sheky &The Bloodrain ще подгряват за У.А.С.П. в София


Sheky &The Bloodrain ще подгряват за У.А.С.П. в София

5230

Подгряваща банда от българска страна в концерта на У.А.С.П. (W.A.S.P.) все пак ще има, информираха организаторите от "Loud Concerts".

Sheky & The Bloodrain ще ударят преди американските хеви метъл легенди в столичната "Христо Ботев" на 17 ноември.

Малко преди Блеки Лоулес и компания да разтърсят залата с парчетата от албума "Babylon", от сцената като гръм ще се изсипят предпремиерно новите песни на родните рокаджии, които ще бъдат включени в техния дебютен албум.

Лидерът на Sheky &The Bloodrain сподели вълнението и радостта си от това, че точно те ще са съпорт на гостите. Той много се надявал да може да си направи снимка с енигматичния фронтмен, защото го намирал за много интересен и му бил страшен фен.

След като разбрали, че точно те са избраните, четиримата пък си закупили DVD с концерт на У.А.С.П. и се заели да го разучават в детайли. Sheky &The Bloodrain са: Ивайло Ранов (вокал), Стефан Стефанов (китара), Стоян Радин (бас китара) и Иван Петров (ударни), които обещават да се предствят достойно пред феновете и гостите.
 
Началният час на събитието е 20 ч.

Както "MySound.bg" вече съобщи, шоуто на американските групари е част от предстоящия "Beast Оf Babylon Tour" 2009, а България е сред първите държави в графика на обиколката.

За пореден път певецът показва специалното си отношение към българските фенове и готовността си да се срещне лично с най-верните от тях. Блеки обещал да ги приеме в backstage преди концерта. Всеки, който закупи билет от мрежата на "Ticketstream.bg" (или вече е закупил от там) ще има шанса да спечели тази изключителна възможност.

Всички закупени електронни пропуски участват в томбола, която ще бъде изтеглена на 10 ноември, седмица преди събитието. Имената на късметлиите и номерата на билетите им ще бъдат обявени в същия ден, в сайта на "Ticketstream.bg".
 
Билетите за концерта в момента са с цена 35 лв., а в деня на събитието ще се продават по 45 лв.

Местата за продажба са: ексклузивно в мрежата на "Ticketstream.bg" , магазините на "Office1Superstore", "M-Tel", "М-Свят" и в Билетен център в НДК.

Деца до 7-годишна възраст ще бъдат допускани в залата без билет, но задължително с пълнолетен придружител, притежател на билет.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички