Тромбите на Вили в акция довечера


Тромбите на Вили в акция довечера

5424

Тромбонистът Велислав Стоянов и неговият квинтет (на снимката) ще се изявят в столичния джаз-бар Soul In Da Hole от 21.30 ч. довечера.

Елегантна джаз вечер, по време на която ще прозвучат интерпретации на хитови парчета като "Ain’t No Sunshine", "Don’t Worry, Be Happy" и други.

19 май (сряда) Virgin Blend & DJ. Furiozo

Имате невероятната възможност да усетите романтичния полъх на Хавана заедно с Virgin Blend. Ще чуете бисери в стил бачата, болеро и други от афро-кубинския репертоар в изпълнение на Мартин Ташев (вокал и тромпет), Милен Кукошаров (пиано), Борислав Таслев (бас) и Наско Попов (перкусии). Ще им приглася и неповторимият Фуриозо, който носи в своите плеъри духа на Латинска Америка. Партито започва в 21.30 ч.

20 май (четвъртък) Ангел Заберски октет с певици от класа по поп и джаз в НБУ

Пословичният чаровник на българския джаз, смайващият пианист и аранжор Ангел Заберски-син е златната ябълка в четвъртък вечер. Членовете на неговия октет ще съсредоточат усилия в това да не си изпуснат нотите, защото около тях ще припкат красиви момичета, които освен всичко и ще пеят. Ангел води със себе си талантите от класа си по поп и джаз пеене в НБУ. Не е за изпускане.

21 май (петък) Сцена на младите лъвчета

Гордостта на Soul In Da Hole - Тони Златанов, обещава мегашоу. Той ще бъде на сцената заедно със своето трио и специални гости от нашумялата музикална агитка D’Stars.

Тези млади хора ще ви накарат да полетите в стратосфера от емоции, усмивки и много, много танци от 21.30 ч., обясниха организаторите.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички