Exit 2010 търси своите 600 доброволци!


Exit 2010 търси своите 600 доброволци!

5165

Тази година фестът "Exit" отваря вратите си за 600 доброволци от цял свят, които ще имат възможност да наберат опит в работата за програмната продукция, в прес центъра, в "Exit Village", в промо екипа и другите фестивални сфери.

Всички млади хора, които искат да участват и да станат част от това голямо семейство, ще могат да попълнят формуляра за кандидатстване на този линк:

http://www.exitmusic.tv/volunteers

или направо от сайта на фестивала - www.exitfest.org

Срокът за кандидатстване е до 20 юни.

Във формуляра се попълва лична информация, предишна месторабота и опит като доброволец, прикрепено с мотивационно писмо за желание за работа към "Exit", споменавайки дадения организационен сектор, в който доброволецът би искал да работи. Всички одобрени ще бъдат интервюирани и обучени.

Доброволците ще получат безплатен достъп до целия фестивал и ще могат да останат там и след работното си време. Също така получават и безплатно настаняване в "Exit Village", храна в селището и жетон за безплатни напитки. След приключването на събитието те ще получат сертификат, удостоверяващ работата им като доброволци, което ще бъде полезно допълнение в CV-то им.

Чрез работата си на фестивала доброволците ще имат възможността да развият чувство за принадлежност към общност, хуманитарна работа, шансове за  личностно развитие и за придобиване на нови умения. Получават възможнст да срещнат хора от всички части на света, да упражнят езиковите си умения и да наберат информация как се организира фестивал. Специална част от задълженията им ще е участие в екологични уъркшопи, което ще им даде възможност да научат много за ползата от технологичните източници за преработване на енергия, да придобият повече сведения за екологията и опазването на околната среда.

Доброволците ще бъдат наети от 5 до 12 юли на "Exit" 2010 в Нови Сад.

Смените са по шест часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички