Портисхед бесни заради даунлоуда на третия им албум


Портисхед бесни заради даунлоуда на третия им албум

5036

"Third” -  дългоокачваният албум на бристолската трип-хоп банда „Портисхед” трябва да излезе на 28 април, но междувременно е изтекъл по мрежата.

„Абсолютно бесни сме от това – коментира китаристът Ейдриън Ътли пред „Ем Ти Ви Нюз”. – Но нищо не можем да направим. Можем само да се надяваме, че това няма да ни прецака напълно. Просто на света има даунлоудъри и хора, кото купуват. Не знам как може да бъде накаран един даунлоудър да купи. Но ако не продаваме албуми, няма как да правим албуми. Ние не сме богати.”

Въпреки неприятните вести, от групата съобщават, че обмислят четвъртия си проект и уверяват, че записването му няма да отнеме толкова време, колкото предишния.

Между злополучно изтеклия „Third” и предшественика му  „Portishead”  зее 11-годишна пауза.

„За четвъртия няма да ни трябват 10 години, обещавам. Просто животът тече прекалено бързо, прибираш се вкъщи, свършваш някои неща и опитваш да се радваш на живота. Вече имаме деца и просто се опитваме да живеем нормално, вместо да робуваме на кариерата си - казва Ътли.

"Да тръгнем на турне в момента би било лудост. Тръгнем ли да пътуваме, после доста време няма да можем да се гледаме” – завършва китаристът.

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички