Battle Beast и Uriah Heep сред акцентите на "Фрактура"


Battle Beast и Uriah Heep сред акцентите на "Фрактура"

1153

Премиера на новите клипове на My Dying Bride, Skindred, Lord Оf Тhe Lost и Art Оf Anarchy предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 25 февруари.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Battle Beast (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Uriah Heep за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Cypress Hill и репортаж от белгийския фестивал Graspop Metal Meeting.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Grave Digger, ще видят как Last In Line прави кавър на The Beatles, класическото парче  ще бъде на Slayer, в Exotic ще бъдат представени Torture Squad, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на The Exploited в България през 2005 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Benighted, Sophie Lloyd, Imminence, Dead Posey, Fyeld и Monuments също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация може да последвате "Фрактура" във Фейсбук: "Фрактурa"/ Fracture TV Rock Show 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички