Две родни групи ще подгреят за атиняните Full House Brew Crew


Две родни групи ще подгреят за атиняните Full House Brew Crew

1228

Българските групи Steel Rider и Sick Red ще ударят преди гръцките метъли Full House Brew Crew в столичния клуб Live & Loud на 8 декември.

Фронтменът Vangelis Karzis (Wolfheart, екс-Rotting Christ) и неговите хора се завърнаха активно към музиката с обновен състав, звукозаписен договор с Rock Of Angels Records и актуален албум, озаглавен "Bare Knuckle", който светът и пресата посрещнаха с възторжени коментари. С южноамериканския стил на китарни рифове, които са таранът, с пушечно димящите, песъчливи вокали и солидната ритъм секция в основата на композициите им, те успяват да впечатлят с изпълненията си на живо и ясно заявяват, че са се върнали, за да останат и да разтърсят концертните сцени в Гърция и чужбина. "Bare Knuckle" включва може би най-тежките пауър груув композиции, писани някога от европейска група. Влиянията на Slipknot, Five Finger Death Punch, Pantera, Metallica (периодът на "Черния албум") и Black Label Society ги доведоха до запис с голямо разнообразие и зрялост както във вокално, така и в музикално отношение. С мелодии, които се запечатват в съзнанието и заслужават мощен хедбенгинг, и стремежът на групата към силни концертни изпълнения, те постоянно увеличават ядрото на своите фенове.

Facebook: www.facebook.com/fullhousebrewcrew/ 
Видео: https://www.youtube.com/watch?v=SB9_SEgypq4&ab_channel=ROAR%21ROCKOFANGELSRECORDS

Steel Rider е хеви/ пъуър метъл група от Горна Оряховица/Велико Търново. Създадена е през 2014 година. Бандата е свирила на една сцена с Edge Of Forever, Silent Winter, Scarlet Aura, Hollywood Roses, Bonfire и Ер Голям.

Facebook: https://www.facebook.com/steelrider.heavy

Sick Red е създадена в София през 2013 година. Първият сингъл на триото се нарича "Sick As You". Нататък следват клубни изяви в столицата и групата издава още 3 експериментални сингъла.Стилът е смесица от метъл, траш, хардкор и прогресив. Дебютният албум "This Sick Redemption" излиза през 2022 г. Рилийзът е дигитален и се разпространява чрез стрийминг платформите. Следват редица клубни изяви. На 9 януари 2023 г. се състои премиерата на първото анимирано видео - към песента "Wretch Man" от пилотния им албум.

Facebook: https://www.facebook.com/SickRed1

Билети ще се продават в деня на събитието само на входа на клуба по 20 лв.

Следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud тук: https://www.facebook.com/events/695515669305493/
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички