Концертът на Thievery Corporation се мести на открито в Националния исторически музей


Концертът на Thievery Corporation се мести на открито в Националния исторически музей

1118

Обявеният за 11 юли концерт на Thievery Corporation в киноцентъра "Бояна" ще се проведе на открито -  в Националния исторически музей, известиха организаторите на събитието EventEase.

Промяната се налага поради удължаване на снимачния процес на голяма филмова продукция на територията на киноцентъра, която не позволява застъпване с шума от репетицията и самия концерт на Thievery Corporation. Въпреки поетия преди месеци ангажимент към EventEase, мениджмънтът на снимачния център не успя да намери възможност да изпълни този ангажимент на тяхна територия при появилите се обстоятелства. Това доведе до промяна на локацията и пренасочване на събитието към Националния исторически музей, където през 2022 г. се проведе последният концерт на групата у нас. Началният час на отваряне на врати остава 19.00 ч., а краят на шоуто е предвиден за 23.00 часа.

Ще се насладим на живо на култовите "Warning Shots", "The Richest Man In Babylon", "Lebanese Blonde", "Until The Morning", "Sweet Tides", "Amerimacka", "All That We Perceive", "State Of Our Union", "Revolution Solution", "Liberation Front", "El Pueblo Unido", "Is It Over", "Exilio", "Shadows Of Ourselves", "En Simple Histoire", "Facing East", "The Numbers Game", "Mandalla", "Letter To The Editor“ и много други. Водени от съвместната си страст да създават музика с отличително емоционално и еклектично настроение, Ерик Хилтън и Роб Гарза прекарват заедно повече от две десетилетия, изграждайки своя собствен музикален храм, в който преплитат реге, лаундж, дъб, боса-нова, афробийт, трип-хоп, ейсид джаз с индийски, бразилски и арабски мотиви…

Хедайнърите ще бъдат подгряти от живото изпълнение на гръцката авангардна певица IOTA PHI, която набира все по-голяма международна популярност. Тя има успешни участия като подгряващ артист на Katy B, Florence Аnd Тhe Machine, Orbital, Schiller, Marina Аnd Тhe Diamonds и Muse. Музиката ѝ е смесица от електроника, хипнотичен и футуристичен гот-поп. Тя създава на живо перфектно оркестриран музикален хаос. Може да се запознаете с IOTA PHI на https://iotaphi.co/

По традиция, след всеки концерт на Thievery Corporation предстои голямо афтърпарти, което среща бандата и нейния екип с феновете. И тази година бар "Петък" ще е домакин на афтърпартито, което започва веднага след концерта.

Билети все още може да се намерят онлайн на https://bit.ly/ThieverySofia2024 и на каса в брой само в магазини "На тъмно". Пропуски ще се продават и на място от 18.00 часа.  Деца до 12 години влизат без билет, но придружавани от родител.

Пригответе се да се слеете с музиката на кралете на лаунджа Thievery Corporation на открито в Националния исторически музей, приканиха организаторите.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички