В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal

Симона Велкова е полуфиналист в световния конкурс Avon Voices


Симона Велкова е полуфиналист в световния конкурс Avon Voices

6141

Българката Симона Велкова от Несебър е една от 25-е полуфиналисти от 19 страни, класирали се в трети кръг на Avon Voices – първия международен онлайн конкурс за певчески таланти.

Симона очарова публиката и експертното звездно жури на Avon Voices уникалните си глас, бленда и харизма, които демонстрира онлайн с изпълнението на песента "Holding Out For A Hero" - хит от репертоара на Бони Тейлър (Bonnie Tyler). Общо 25 дами са избрани да продължат в надпреварата сред над 6000 участници от повече от 60 държави в първия етап на конкурса. В края му две от тях ще получат възможност да запишат свой собствен албум.

"Много сме щастливи и много се гордеем с успеха на Симона – тя е истинско вдъхновение за всички българки!", сподели вълнението си Валентина Бешевишка, маркетинг мениджър на Avon за Дунавския регион. "Сигурни сме,че нашето момиче ще демонстрира големия си талант и в следващия етап на конкурса, а защо да не стигне и до самия му финал? Затова разчитаме на всички, гласували до момента в Avon Voices, да подкрепят българската представителка в глобалния конкурс".

Полуфиналистите продължават своето пътешествие с Avon в средата на юли, когато ще пътуват до Холивуд, за да запишат финалните си видеа за следващия етап от гласуването. Там те ще се срещнат лично с някои от съдиите на конкурса, за да получат професионални напътствия, както и звездно преобразяване благодарение на козметичния гигант.

Новите видеа ще бъдат публикувани на AVONVoices.com на 22 юли, като всеки ще може да даде гласа си до 26 август.

Състезанието завършва по-късно тази есен, като само 10 финалистки ще пътуват до Ню Йорк, за да се срещнат със знаменитите съдии и да запишат химна на Avon Voices, композиран от Дайън Уорън. Десетте дами ще дебютират на живо на годишната гала на фондацията за жени нa Avon в Ню Йорк на 2 ноември. Тогава ще бъдат съобщени и имената на двете победителки в конкурса, една от които – представител на Avon, а другата – избрана от широката аудитория.

Финалистките ще бъдат определени чрез онлайн гласуване и вот на експертно жури, чиито членове са лидери в музикалната индустрия. Както MySound.bg вече извести, сред тях са Фърги, шесткратен носител на "Грами"; Дайън Уорън, легендарна авторка на песни; Наташа Бедингфийлд, номинирана за "Грами" певица и авторка на песни; Лея Салонга, филипинска певица и актриса; Валерия, руска сензация; Делта Гудрем - австралиец, определен за изпълнител на десетилетието; прочутата перкусионистка Шийла И., Дейвид Пак, носител на "Грами" (Grammy) - певец, композитор и музикален продуцент; Ивет Сангало, може би най-известната бразилска поп изпълнителка, и колумбийката певица Мая.

Ако все още не сте се регистрирали, направете го сега!

Посетете официалната страница на програмата - AVONVoices.com, за да се регистрирате и да станете част от едногодишната програма. Така ще можете да гледате видеата на полуфиналистите и да гласувате за тях до 26 август.

Може да научете повече, ако посетите сайта на AVON Voices, или кликнете тук: multimedia assets.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички