Heaven Shall Burn на Sofia Rocks 2012


Heaven Shall Burn на Sofia Rocks 2012

6442

Страшна жега на Националния стадион "Васил Левски"!

А градусите щяха да вдигат тепърва още и още. Предстоеше да ни ни изгори една банда, наречена Heaven Shall Burn.

Не бих искал да сравнявам групата с предните изпълнители от феста, но в 18.45 ч. стана ясно, че вечерта няма да е случайна и че ще се "кърти" здраво.

Един час екстремен метъл ни отвя главите (по-скоро това, което жегата бе оставила от тях). защитавайки факта, че Heaven Shall Burn са суперкачествена и здрава група!

Облечени в черно, подобаващо на бруталния стил, музикантите ни разбиха тотално! Малко хора обаче знаят, че Heaven Shall Burn споменават в своите текстове не рогатия и смъртта (както много свои съмишленици), а напротив – възхваляват антирасизма и много други анти- неща, вълнуват се от доста социални проблеми. И на всичко отгоре са Straight edge – т.е. не употребяват тютюн, алкохол и наркотици и са вегани. Да им се неначуди човек какво прави от хората Мюнхен, Германия. Но като се позамислим, а и след като ги видяхме на ръка разстояние, е сигурно, че там може да се кове суперяк метъл, без никакви стимуланти.

Момчетата на Marcus Bischoff го показаха нагледно. Убийствен саунд и сценична стръв, въртящият се като хеликоптер атрактивен басист – Eric Bischoff... направо ни разказаха играта.

Със сигурност най-екстремната и най-брутална банда за вечерта!

Long live Heaven Shall Burn!!!

Снимки на Мартин Цанков - в секцията "Галерии". 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички