Тома Здравков vs Невена Цонева в Мюзик Айдъл


Тома Здравков vs Невена Цонева в Мюзик Айдъл

6393

Тринайсет момичета и седем момчета продължават във втората фаза на "Мюзик Айдъл". Сред тях са четирима от най-добрите македонски участници, както и 13-годишната Симона Статева. Над седмица те ще се борят за място сред финалистите на шоуто.

Стартът на певческата надпревара започва от 20.00 часа по "bТV" довечера. Първите десет участника ще представят песни по свой избор в двучасовото предаване. Те ще бъдат разделени на два отбора, предвождани от победителите в първите две издания на риалитото  –  Невена и Тома, чиято група ще изнесе и първия малък концерт.
 
От сцената в столичната зала "Фестивална" ще прозвучат едни от най-големите хитове на Уайтснейк, Бионсе, Дъфи, Джеймс Браун и др. Специални гости ще бъдат Ивана и кметът на СофияБойко Борисов.

Продуцентите на предаването и журито са подготвил истински изненади към участниците, които ще бъдат поднесени за първи път още в този етап на шоуто.Провокациите към тях няма да спрат до края на малките концерти, когато ще станaт ясни имената на финалистите, продължаващи в същинската надпревара.

Утре вечер на сцената на малките концерти своя талант ще покажат участниците от отбора на Невена Цонева. Те са заложили на хитове на Тони Бракстън, Куин, Дженис Джоплин, Дуби Брадърс и др.

Специален гост в утрешното живо предаване на шоуто ще бъде просветният министър Даниел Вълчев. Той ще демонстрира как е научил музикалните уроци на Франк Синатра. Подкрепа на министъра и талантите ще окажат членовете на Фамилия Тоника.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички