Почина Стивън Гейтли (Бойзоун)


Почина Стивън Гейтли (Бойзоун)

9578

33-годишният Стивън Гейтли (Stephen Gately) от Бойзоун (Boyzone) почина вчера, събота, на испанския остров Майорка, където бе на почивка. 

Към момента не са известни никакви подробности по случая.

„Изглежда така, сякаш е излязъл за няколко питиета, после се е прибрал, легнал е да спи и повече не се е събудил”, казва източник пред вестник „Нюз Ъф Дъ Уърлд”.

„Всички сме абсолютно съсипани. Аз съм в пълен шок. Бях с него на церемония по връчване на награди в понеделник. Още не знаем много какво се е случило. Той беше голям човек”, бяха първите думи на мениджъра на Бойзоун - Луис Уолш.

Стивън Гейтли се събра отново с Ронан Кийтинг и останалите си колеги от Бойзоун миналата година.

Преди десетина години ирландският певец влезе в заглавията на вестниците си след като призна, че е гей. През май 2006 той сключи граждански брак с партньора си Андрю Кауълс.

Официално Бойзоун никога не са пели в България.

Неофициално се знае от техни интервюта, че преди години групата е прекарала инкогнито ваканцията си в неназован голям български морски курорт. Маниджърът им искал момчетата да си починат добре някъде, където по-трудно биха ги познали и не биха ги тормозили денонощно за автографи и затова избрал България, където тогава те били слабо известни.    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички