Нестандартни хореографии за еротичната вечер в Dancing Stars


Нестандартни хореографии за еротичната вечер в Dancing Stars

8786

Усилена подготовка тече за предстоящия кръг в "Dancing Stars" 2.

В неделя от 20.00 часа по "bTV" звездите ще представят своите различни виждания за танците след като миналата седмица Илиана Раева им постави новата задача – еротични танци.

Краси Радков и Елена Илиева ще представят любопитна хореография, като в нея ще използват предизвикателна визия от кожени облекла. Тодор Кирков и Петя Димитрова пък ще заложат на допълнителна екстра в танца си – клетка.

Двойката Венета Харизанова и Илиан Чакъров ще използва специални трикове на дансинга, за които е потърсила помощ от професионален стриптизьор.
 
Мадлен Алгафари и Александър Вачев ще предложат различна интерпретация на еротичните танци, която според думите им ще се отличава изключително много от изпълненията на останалите. Те ще се вихрят в нетрадиционни дрехи и елементи в изпълнението си.

Специални гости на "Dancing Stars" в неделя ще бъдат участничката във „Футболни съпругиСимона Първанова, Шкумбата и поп-фолк певицата Емануела.

Поредните елиминации в шоуто предстоят довечера.

Три двойки ще се борят за мястото си. След четвъртия кръг миналата седмица на дъното на класирането се оказаха Аксиния и Графа. На последните елиминации обаче поп певицата успя да събере изключително голям брой зрителски гласове и така се спаси от отпадане.

Битката между тях продължава и извън сцената на "Dancing Stars" – двамата изпълнители от седмица атакуват класациите за поп музика с последните си сингли.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички