10 диджеи на боксов ринг в зала Фестивална!


10 диджеи на боксов ринг в зала Фестивална!

4530

Кристиян Валера (Cristian Varela) - техно диджей N 1 в света, e сред хедлайнерите на "Battle Arena 2", съобщиха организаторите от агенция "Ренесанс".

Събитието е в столичната зала "Фестивална" на 7 март. То е първото мащабно парти на електронното движение за 2009.

Уникалната в световен мащаб концепция на купона включва 10 топ диджеи, които пускат по двойки в своеобразен музикален двубой. Сцената ще е оформена като боксов ринг, а предизвикателни девойки ще обявяват началото на всеки нов рунд. Визуалното и звуковото шоу е изключително зрелищно, което вече се доказа от първото издание на Battle Arena, провело се при препълнена зала през март миналата година.

На мегасета зад двата пулта ще се изявят редица именити участници. Кристиян Валера, който за втора поредна година спечели приза “най-добър техно диджей в света” на денс наградите в Ибисa, ще се изправи срещу испанския си колега Бандо на 6 грамофона и 2 миксера.

От Бразилия за първи път в България пристига и определяният за “най-техничния” скреч майстор в света, който прави чудеса с грамофоните – DJ Мърфи (DJ Murphy). Той ще се срещне на сцената с германския топ продуцент и диджей Кристиян Фишер (Christian Fischer).

В борба за надмощие сили ще премерят и английските ветерани на ейсида – Крис Либерейтър (Chris Liberator) и Дейв Дъ Дръмър (Dave The Drummer). Двамата са легенди в жанра, със стотици издадени сингли в целия свят.

В категория “свръх-тежка” един срещу друг ще се изправят немците Валдхаус и Вейлтехник, добре познати сред любителите на по-екстремната музика.

България пък ще бъде представена от Балтазар и ДжакРок, които през изминалата година отбелязаха редица успехи у нас и в чужбина.

В средата на зала “Фестивална” ще бъде построена арена с размер 10 на 10 метра, а гладиаторите ще са въоръжени за двубоя със 100 киловатово озвучаване.

Множество светлинни ефекти и декорации, както и впечатляваща мултимедийна визия и триизмерен цветен лазер, ще допринасят за незабравимата атмосфера.

Билети (25 лв.) и ВИП-ове  (35 лв.) вече се продават в цялата страна в магазините на "Germanos", "М Свят", "Usit Colours", "Orange Center", "Пикадили" и Вестникарска Група България, както и в разпространителската мрежа на "Eventim".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички