В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal

120 артисти от цял свят в афиша на Horizon Festival 2016


120 артисти от цял свят в афиша на Horizon Festival 2016

4043

Добиващият все по-голяма популярност сред европейските меломани фестивал за електронна музика в БългарияHorizon Festival, се завръща със своето четвърто издание в Банско между 12 до 18 март.

В продължение на шест дни посетителите ще могат да изпитат удоволствието от зимните спортове, съчетано с възможността да чуят редица от любимите си музикални жанрове като техно, хаус, дръм-ен-бейс, фънк, соул, хип-хоп и реге, заедно с изпълнения на живо от над 100 артисти.

В програмата са артисти от различни стилове - за всякакви вкусове. Феновете ще могат да чуят някои от най-големите имена на електронната музика, сред които Âme, Nina Kraviz, най-успешния български техно и хаус изпълнител KiNK, както и един от ключовите артисти в света на ъндърграунда - Levon Vincent. В афиша е и John Talabot, който ще зарадва меломаните със своя разпознаваем и интересен стил. Знаменитият Goldie ще се погрижи за всички дръм и бас фенове, а на геридж сцената ще се качи британската легенда MJ Cole. Реге стилът е поверен на пионера на джънгъла Congo Natty (на снимката). Към тях се ще се присъединят и много други актуални артисти, сред  които хип-хоп открието Lady Leshurr, деветимата музиканти от дъб формацията Gentleman’s Dub Club, фънк и соул легендата Craig Charles.

Тазгодишният Horizon Festival ще бъде още по-вълнуващ не само заради разнообразната музика и заснежените склонове, но и заради множеството допълнителни забавления за присъстващите. Проявата е организирана на всевъзможни сцени, всяка от които с индивидуалната атмосфера. Освен най-добрите клубове в Банско организаторите са подбрали над 15 специални и изненадващи места за музикалните събития, сред които таен хотел в планината, средновековна банкетна зала, горска сцена и подземно хале. Посетителите ще имат възможност да посетят партита и кино вечери на минералните бани в близост до Банско.

Билети:
 
Тези, които не искат да изпуснат нищо от програмата, могат да закупят билет за цялата седмица на цена от 100 лева. Останалите могат да се възползват от пропуски за първата половина на седмицата (11 до 14 март включително) или втората такава (15 до 18 март включително) на цени от 60 лева. Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg и TicketPro.bg.

А специално за всички диджеи и тазгодишното издание на Horizon Festival ще даде равен шанс на всеки, който иска да стане част от артистите на фестивала.
Всички заинтересовани могат да посетят http://bassline.bg/club.

Официален линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1660803214163495/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички