60 години от кончината на Едит Пиаф с Вера Шандел и Ангел Заберски трио в София и Бургас. В името на щастието


60 години от кончината на Едит Пиаф с Вера Шандел и Ангел Заберски трио в София и Бургас. В името на щастието

1068

В името на щастието, да не съжаляваш за нищо, Вера Шандел се преобразява в Едит Пиаф в концерт-спектакъла "Живот в розово".

Съпровождана от триото на маестро Ангел Заберски, тя ще ни пренесе в света на една усмихната Пиаф, обичаща живота, музиката и любовта. Ще се срещнем с образа на La Mome "момичето" от Париж, различен и  далечен от трагичните и мрачни клишета, които твърде често ни пречат да видим нейната светла страна.

Концерт-спектакълът е по сценарий на Марияна Арсенова в чест на 60-годишнината от кончината на Едит Пиаф и в рамките на събитията, посветени на 30-годишнината на Франкофонията в България, под патронажа на Вицепрезидента на Р.България г-жа Илияна Йотова.

26 ноември в Sofia Live Club (билети "Ивентим" https://www.eventim.bg/bg/bileti/vera-chandelle-angel-zaberski-trio-sofiya-sofia-live-club-625375/event.html и на място).

29 ноември в Бургас -  Модерен театър (на място) да преживеем заедно Париж, френската култура и "Ла жоа де вивр" ("La Joie du Vivre"), или "Радостта да се живее", чрез любовта, изпята в песните на Едит Пиаф.

Вход свободен за хората под 18 и над 75 години.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички