8 март на живо с Маргарита Хранова в Mall Оf Sofia


8 март на живо с Маргарита Хранова в Mall Оf Sofia

5273

Женският празник - 8 март, тази година идва не само със сняг, но и с висок градус на настроението и много награди по "БГ радио".

Специален гост в празничното издание на "Любими песни за любими хора" в "Mall Оf Sofia" ще бъде Маргарита Хранова.

Предаването за поздрави в ефира на най-българското радио ще бъде водено от Наско между 18 до 21. Освен хубави български песни, дамите днес ще получат и специално отношение от екип специалисти по разкрасяването. В студиото на втория етаж на "Mall Оf Sofia" професионални гримьори и маникюристи от "Golden Rose" ще разкрасяват напълно безплатно желаещите дами. За 8 минути с 8 продукта за 8 март, уточниха от екипа на медията.

В "На път за вкъщи с Гери" Дидо от D2 ще разкаже в ефир защо би било опасно за околните, ако той работи в офис, а не на сцена и кои са песните, които е пял, когато е бил на само на четири години.

В "Стартер" при Симо и Богдана тази седмица гостуват група Мастило и Бианка от "Станция Нова".

След женския радио уикенд преди 8 март, по "БГ радио" ще звучат само песни на най-добрите български изпълнители в края на тази седмица.

На сайта на "БГ радио" - www.bgraido.net продължава номинирането за изпълнители на 2009 за единствените музикални награди в България, чиито победители се решават само от публиката.

Слушателите имат по-малко от месец, през който да предложат за номиниране любимите си изпълнители и най-качествените песни на изминалата година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички