Adam Beyer и Nick Curly зад пулта в Ялта този уикенд


Adam Beyer и Nick Curly зад пулта в Ялта този уикенд

3011

Двама от най-успешните диджеи, които гостуваха в България през миналата година, ще се завърнат за съвместно участие в столичния клуб "Ялта" ня 9 юни.

Българските фенове на електронната музика ще имат възможността да видят заедно в една нощ Адам Байер (Adam Beyer) и Ник Кърли (Nick Curly) (на снимката вдясно). Събитието ще бъде част от традиционните вечери на Elevate в същото заведение, чиято концепция е да канят у нас топимена от световната хаус и техно сцена.

Гостите са артисти, които нямат нужда от представяне. Имената им са част от най-популярните летни партита в Ибиса - Адам е сред резидентите на Cocoon в Amnesia, а Ник - на Kehakuma в Space.

Байер е основател на лейбъла Drumcode, чийто 15-ти рожден ден бе причина за последното му гостуване у нас. Впечатляващата му биография го изведе до възможността да оглавява ежегодни музикални фестивали като Time Warp, Awakenings, Ultra Music Festival и вечери в най-добрите клубове в света сред които Fabric, Berghain и Ministry Of Sound.

Името на Кърли стои зад лейбълите 8bit и Cecille. Както MySound.bg писа, поводът за последната му среща с българската публика бе "5 години Elevate" през миналия октомври. Междувременно той издаде своят дебютен албум "Between The Lines", който е причина за актуалното му турне, преминало през Южна и Северна Америка, Азия, Австралия и всички краища на Европа.

Любо Урсини (Liubo Ursiny) и Nick Nikolov - неизменна част от партитата на Elevate с чуждестранни участия в "Ялта", също ще се изявят в събита.

Ден преди това обаче, в петък 8 юни, популярният клуб ще бъде домакин на последното за сезона издание на поредицата United Colors Оf Music.  Към великолепната четворка на Dr. Feelgroove, Moevv, Deep Laid и Sla-P ще се присъедини и талантливата Богдана Митова.

Тя ще изпълни няколко песни, които ще гарнират сета на  Dr. Feelgroove.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички