Аdele е бременна!


Аdele е бременна!

4993

Адел (Adele) е бременна от приятеля си Саймън Конеки (Simon Konecki).

Британската певица е решена да се оттегли от шоубизнеса за 5 години и да се отдаде на близките и семейството си. Това ще е първо дете за хитовата изпълнителка, която триумфира с шест награди "Грами" (Grammy), две Brit Awards и цели 12 от Billboard тази година.

Вокалистката съобщи новината чрез своя официален сайт. По думите на Адел, тя и приятелят й са "на седмото небе от щастие". "Радостна съм да съобщя, че Саймън и аз очакваме нашето първо дете. Искам да научите вестта от мен лично. Много сме развълнувани, но уважавайте личното ни пространство в този важен момент, моля. Целувки, завинаги ваша, Адел".

Половинката на 24-годишната изпълнителка – едрият и брадат 38-годишен Саймън Конеки, е главен изпълнителен директор на благотворителната организация Drop4Drop, работеща за осигуряване на питейна вода и с геоложки проучвания. Двамата се загаджиха миналото лято, но обявиха връзката си в Лондон през януари.

"Той е чудесен и се гордее с мен. Не го е грижа какво правя и какво мислят за мен другите. Всъщност, аз съм направо жената мечта. Готвя чудесно, винаги съм весела и постоянно искам секс. Повечето момичета не могат да се похвалят с подобни качества", разясни Адел.

"Аз наистина искам да бъда майка", призна певицата тогава, като добави, че мечтае за трима синове, докато навърши 30 години. В британските таблоиди наскоро се появиха спекулации, че двамата са сгодени, но певицата побърза да опровергае тази информация чрез лаконично съобщение в Twitter.

Предишната по-сериозна връзка на изпълнителката, приключила драматично за нея, е сочена като основно вдъхновение за парчетата от "21", който бе обявен за петия най-продаван албум в историята на британската съвременна музика с тираж от над 17 милиона по света. Още преди месеци певицата каза, че възнамерява за обърне гръб на музиката за 5 години. Нейни почитатели обаче смятат, че това най-вероятно няма да се случи, тъй като Адел има прекрасен източник на вдъхновение към днешна дата.

Допреди две години тя пя друга песен - че изобщо не мисли за семейство докато не издаде поне пет албума, тъй като е в творчески подем.

Саймън Конеки се разведе с модната дизайнерка Клари Фишър след 4-годишен брак през 2008.

Двамата имат дъщеря на 5 години.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички