Аксел Роуз на сцената на Като две капки вода


Аксел Роуз на сцената на Като две капки вода

4148

Аксел Роуз ще завземе сцената на "Като две капки вода" в поредния епизод на шоуто.

Рок легендата ще гостува на третия лайв и ще зарадва зрителите с хитове на култовата група Guns’n’Roses. Кой български любимец ще влезе в неговата роля, ще стане ясно в ефира на Нова от 20.00 ч. на 24 март, понеделник. За трансформацията от екипа издават само, че ще трябва да заличат неговите отличителни татуировки, за да нарисуват наново тези на легендарния фронтмен.

Отливка с фоам пяна, която се използва и в мащабни холивудски продукции за специални ефекти, ще влезе в действие заради Сюзън Бойл, която ще бъде изиграна от Нети. Тя ще трябва да претърпи 4-часова процедура, за да "напълнее" с 30 килограма. Къци Вапцаров пък ще се превърне в тийн идола Джейсън Деруло със специалния уред аерограф, с който ще стане чернокожия певец. Павел Владимиров не слиза от високите токчета вече втора седмица. Сега той ще бъде българската легенда Роси Кирилова. Мая отново ще се трансформира в мъж, този път Мариус Куркински. Неве ще влезе в ролята на фурията Тина Търнър, Стефания – русото изкушение Мерилин Монро. Деян ще се превърне в лошото момче на рока Били Айдъл. Иво Танев ще се изяви като краля на сцената Фреди Мъркюри.

Както е известно, Лили Иванова, изиграна от Къци Вапцаров, победи в предишното издание на шоуто.

"Чувствам се изключително добре", каза Къци веднага след своето уникално изпълнение на "Стари мой приятелю", заради което триумфира преди няколко дни. Освен че цяла седмица репетира упорито тази сложна и обичана песен, той влизаше в образа на Лили през цялото време, като дори се подложи на болезнена кола маска. Къци сподели в своя Facebook профил ежедневните си "тренировки" на високи токчета: "Станах сутринта, скочих във високите обувки и слязох да си направя палачинки съботно... и така, готвим си с жена ми в кухнята... двете... :)".

Вапцаров бе оценен най-високо от журито и от публиката. Той дари своите 1 000 лв. на кауза, свързана с кукления театър. На второ място застана Мая Бежанска за имитацията си на Криско, който беше в залата, за да я подкрепи. Той изненада Мая зад кулисите, за да й даде ценни съвети и дори й връчи своите очила за късмет. По време на нейното изпълнение рапърът се забавляваше и сподели, че се е справила отлично.

"Като две капки вода" сбъдна мечтата на специалния гост Мариана Попова, която бе превърната в нейния идол – Уитни Хюстън.

Хитът "One Moment In Time" прозвуча от сцената, изпълнен по невероятен начин от Мариана.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички