Аксиния в Календар на Отражението


Аксиния в Календар на Отражението

7930

"Expose Models" и "Creative Hall Visual-Art-Studio" представиха проекта "Календар на Отражението" завчера.

Аксиния бе една от най-ярките звезди на купона в столичния хотел "Dedeman Princess Sofia".

Проектът е уникален: календарът е в ограничена серия “Reflections", с монохромна фотография.

Преводът на заглавието може да се интерпретира по два начина - “отражение” и/ли “размисъл”. В композицията на всяка страница е вплетено различно по форма, големина и символика огледало, с различни отражения в него, а на гърба й има кадри от мейкинга.

Всички, взели участие в създаването на календара, пристигнаха с ръчно изработени спортни автомобили от марката "Wiesmann" и други луксозни лимузини, преминавайки по червен килим пред входа на хотела.
 
Премиерата беше отпразнувана с ревю „Reflections на живо” - моделите на "Expose Models" представиха тоалети на дизайнера Евгени Петков, заснети в самия календар. Също така бяха  представени модели на модна къща "Gizia" и "Andrews Fashion" заедно с изключителните бижута със скъпоценни камъни на "Marco Giovanni" от "Ital Gold". Гостите на партито се насладиха на изпълненията на Аксиния и група Eкспоуз.

По време на премиерата бяха представени две фотосесии - за "World Class Health Academy", тренирайки на фитнес уреди, участва Кристина Димитрова, победителка на световните финали “Show Me Your Sloggi 2007”;  фотосесията „Kiss My Irish” на "Clontarf Irish Whiskey" бе презентирана от модели, настанени в приятна, специално аранжирана за случая обстановка.

Премиерата приключи с фотосесия, заснета от Ивайло Станев и Ивомир Пешев от "Creative Reative Hall" за "Marco Giovanni" и "Gizia" с участието на лицата на "Expose Models"- Диана Великова, Аксиния Ченкова, Юлия Юревич, Зара Димитрова, Гери Дончева и Диана Иванчева, участничка в тазгодишните финали на конкурса "Top Model Of The World".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички