Aлис Купър: "Чуйте новата песен на Sevi "Hate You"!


Aлис Купър: "Чуйте новата песен на Sevi "Hate You"!

1740

"Чуйте директно от България, това са Sevi" - с тези думи се обърна към многохилядната аудитория на култовото си радиошоу за рок-ен-рол "Нощи с Алис Купър" Великият и Ужасен мистър Али-и-и-и-ис Купъ-ъ-ъ-ъ-ър.

51 години след началото на своята кариера, Татко шок-рок е съхранил неугасващата си мрачна свежест, а купонджийската му тръпка е точно толкова забележима, колкото и неговия грим, зад който напират да проникнат както малолетни красавици от "Сънсет булевард", така и напористи до нахалство журналисти. И тя е неразделна част от "Нощи с Алис Купър", което предаване се излъчва в САЩ, Канада, Обединеното кралство, Австралия, Нова Зеландия и други европейски страни.

Тази легендарна персона беше поредната звезда, която оцени таланта на българската група след Найтуиш, Юръп, Evanescence, Том Кийфър (Синдърела), Томас Викстрьом (Териън), Блек Стоун Чери, Джони Джоели и други, избра най-новия сингъл на нашите музиканти, като го постна в страницата на "Нощи с Алис Купър" във Фейсбук, приканвайки последователите си да видят клипа и да чуят музиката на Светлана Близнакова и компания. "В първия момент си помислихме си, че сънуваме. Е ли истина, това, което виждаме", призна развълнуваната фронтдама пред MySound.bg.

Както вече писахме, Sevi работи по "Hate You" с продуцента Kane Churko, чието име се свързва с проектите на Ozzy Osbourne, Papa Roach, Halestorm, In This Moment,  Five Finger Death Punch и други. Кадрите впечатляват с премазани автомобили и високи скорости на фона на взривяващ рок. "Hate You" ще влезе в четвъртия албум на Sevi, който се очаква да излезе в началото на следващата година.

Видеото е достъпно и в платформите за споделяне на музика: https://youtu.be/btuBmuLQCq0

Пожелаваме и стискаме палци за още по-големи успехи на Sevi!

Преди Епика на първо време.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички