No More Many More с ново видео и сингъл в "Тънка червена линия"
Официално подгряващо парти за концерта на Austere в София
Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"

Аня Пенчева оглави временното класиране в борбата за втори шанс


Аня Пенчева оглави временното класиране в борбата за втори шанс

5188

В "Dancing Stars" снощи се състоя битката за голямото завръщане на отпадналите от шоуто звезди. Всеки участник представи свой танц, с който ще се опита да събере най-много зрителски гласове до сряда вечер, когато линиите за гласуване ще бъдат затворени.

За да подкрепят своите приятели в залата присъстваха Джоко Росич, който стискаше палци за Аня Пенчева, Преслава, подкрепяща Галена, и  футболистът Йордан Тодоров, който даде своя глас за Ники Кънчев. Всъщност Данчо спечели балетната пачка, която трябваше да облече Гибона при евентуална загуба на "Левски" във вечното дерби. Двата отбора завършиха наравно през уикенда, след като Тодоров пропусна да донесе победата на червените в самия край на мача. Това обаче се оказа причината да отнесе балетните одежди вкъщи.
 
Към седемте борещи се за втори шанс в надпреварата се присъедини и Златка Райкова, която откри бала. Тя и партньорът й Тихомир Гаврилов не успяха да впечатлят журито, което този път не даваше оценки, а само коментари за изпълненията. Нешка Робева беше категорична, че Златка би имала шанс, но за втори сезон на шоуто.

Победителят от "Survivor: Експедиция Робинзон" – Георги Костадинов, заложи на брейк хореография, за която получи аплодисментите на публиката и журито. Въпреки това от цялото изпълнение се запомни по-скоро спорът между сървавйвъра и Нешка Робева. Треньорката на няколко пъти нарече КостадиновМаугли”, а той и отвърна с остри реплики.

Страстите в залата успокои Алисия. Противно на очакванията за скандал между нея и Златка Райкова поп-фолк певицата беше истински спокойна и даде всичко от себе си, за да впечатли феновете на шоуто. Журито беше единодушно, че Алисия е надскочила себе си и има реални шансове да се върне на дансинга в четвъртък.


Веднага след изпълнението им Радост Драганова поиска коментар от танцувалната половинка на АлисияАтанас Гендов, за разпространилите се напоследък слухове, че между неговата приятелка Яна и Орлин припламват искри. Танцьорът отрече и заяви, че вярва безкомпромисно на приятелката си.

Калки и Валя Недева изненадаха за пореден път всички с нестандартна хореография. Двамата заложиха на визия ала “Карибски пирати”. В залата се чу звън на истински пиратски ками. Уви, журито не спести критиката си към танца. Най-директна беше Галена Великова, която заяви, че реквизитът е в повече.

Водещият Ники Кънчев успя да убеди Нешка Робева, че все пак е постигнал истински напредък. След танца г-жа Робева сподели:  “Вече не мисля, че „от това пънче нищо не става”.

Двойката Галена и Светлин заложиха на изключително трудни фигури в хореографията си. Въпреки страхотната си визия певицата предизвика критиката на журито заради сложните елементи в танца.

Критики отнесе и актьорът Андрей Баташов, който според Тодор Колев е вдигнал тайна сватба в петък вечер. Младоженецът обаче беше разкритикуван заради лошата си координация и прекаленото театралничене.

Последни в битката за връщане в шоуто влязоха Аня Пенчева и Рангел Спиров. Двамата заложиха на рок-ен-рол, за който всички членове на журито бяха категорични, че не е силата на актрисата в танците.

Вечерта  завърши със страхотно изпълнение на професионалните танцьори и брейк формацията "Електрик Форс Крю". Общото им изпълнение вдигна повечето хора на крака. Така след силните танцувални емоции стана ясно и временното зрителско класиране, оглавено от Аня Пенчева и Рангел Спиров.  

Временно класиране:

1. Аня и Рангел Спиров - 24,6
2. Ники Кънчев и Ирена Димитрова- 20.11
3. Алисия и Атанас Гендов - 15.8
4. Калки и Валя Недева -  11.8
5. Галена и Светлин Димитров - 11.1
6. Андрей Баташов и Ана Дончева - 7,9
7. Жоро Костадинов и Петя Димитрова – 6
8. Златка Райкова  - 2.2

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички