Анн-Джи спи в хотел с духове


Анн-Джи спи в хотел с духове

321

Анн-Джи бе ненадейно поканена да води шоупрограма, а и да пее в едно от най-известните казина на Варна наскоро.

Непретенциозната лолитка се съгласи да пренощува за една нощ в малък семеен хотел, нает от казиното, в най-старата част на града.

Малката частна постройка е почти неоткриваема, разполага само с 6 стаи и е в антикварен стил. Но сексапилната певица не знаела нищо за странните случки, които се случвали в загадъчната сграда, донесоха очевидци.

Когато вечерта след шоуто красивата изпълнителка си говорила с крупиетата и случайно споменала името на хотела, местно момиче възкликнало: „Само не взимай апартамента на последния етаж – там има духове!”

Анн-Джи замръзнала, защото вече се била настанила именно в стая на последния етаж.

Девойката споделила с изпълнителката, че предишният водещ, когото настанили там, не спал цяла нощ от странни явления, които постоянно се случвали в стаята му.

Оказало се обаче, че Анн-Джи добре познава човека и веднага му телефонирала. Той й разказал за невероятни неща като тропане на врати, пускане на чешма, стъпки, детски гласчета в банята и др.

Единствено успокояващ в случая бил фактът, че всичко това се случвало само в апартамента, а - за късмет!, Анн-Джи била отседнала в стаята до него.

Въпреки това "Мис Фитнес" не могла да спи спокойно, твърдейки, че през цялата нощ чувала как вие вълк.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички