АV с втори сингъл


АV с втори сингъл

5465

AV (чете се Ей Ви) представи втория си сингъл и видеоклип - “Нямам време” feat. Young BB Young, на парти промоция в столичния клуб "Тифани".

Събитието бе уважено от едни от най-известните български музиканти и приятели на AV, сред които Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Галя, Сантра и Кристо, Весела Бонева и много други. Представянето на певицата беше поверено на Гери Турийска, автор на текстовете на голяма част от поп хитовете през последните години.

След края на видео премиерата AV изпя две от любимите си песни – „Mercy” и „Soulmate”, както и новата си композиция “Нямам време”.

Тя е по музика и аранжимент на Стефан Симеонов от Young BB Young, а по текста работи и самата изпълнителка. Идеята за съвместен проект с момчетата от Young BB Young се ражда почти на шега. Заедно записват песента като подарък за тяхна близка приятелка.

„Всичките ни общи приятели започнаха да си я пускат по купони, и ни подтикнаха да я издадем. Променихме я съсвем малко и ето го резултата”, споделя певицата.

Режисьорът Доби Николов и операторът Ивайло Конов избират красивата местност Калабрия в Италия, за да заснемат кадрите.

Страхотните средиземноморски плажове и романтичните тесни улички се превръщат в идеалния декор. Снимките продължават три дни. През цялото време за перфектната фризура на AV се грижи стилистката Мария Тодорова. По време на снмките из града AV и момчетата от Young BB Young не остават незабелязани и дори получават няколко покани за участия в местни клубове през лятото.
 
Видеото към "Нямам време" ще бъде в българския радио и ТВ ефир съвсем скоро.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички