Балканска тройка в The Big Apple на живо снощи


Балканска тройка в The Big Apple на живо снощи

4700

Над 200 приятели, гости и журналисти дойдоха снощи в столичния пиано бар „The Big Apple”, за да присъстват на премиерата на новата песен на Невена с участието на Мариус Мога от Моранди (Morandi) и най-голямата гръцка рап звезда NiVo (от Гоинг Трю).

Както "MySound.bg" вече съобщи, парчето се казва "Zoom [Bad Boys vs Super Girls]".
 
Балканската тройка дойде на партито директно след представянето на проекта ефира на "bTV" за "Мюзик Айдъл" 3. Да ги поздравят за международната колаборация в клуба се озоваха Тома от втория сезон на музикалното риалити, Теодор Койчинов и Деница от първия "Мюзик Айдъл", както и Мишо Шамара (ака Биг Ша) и ЛиЛана.

Специално за гостите Невена, Мариус и NiVo направиха уникално интро на песента – с имровизация на рояла от Мариус и бавни, секси вокали от Невена. След което избухна и оригиналната версия.

Денс колаборацията е по музика и текст на Мариус Мога, а NiVo се включва в реденето на рап римите. Работата по проекта бе извършена едновременно в трите държави – България, Румъния и Гърция. В началото на април Невена записа вокалите в студиото на Мариус в Букурещ, а малко след това NiVo добави рап партията си в Атина. Инструменталът е дело на Мариус и неговия екип, а парчето е смесено и мастерирано в Лос Анджелис.
 
Тримата се събраха в София ден преди промоцията на песента, за да снимат и видео клип с режисьор Стоян Радев („Не изчезвай”, Невена; „3 In 1" – неочаквано добра комбинация”; Ъпсурт). В кадрите освен Невена с няколко впечатляващи визии, гост звездите от Румъния и Гърция и една брутално яка кола, се изявяват и танцьорите на студио "Dance Zone" с хореограф Милен Данков.

Мариус и NiVo отседнаха в бутиковия хотел "Les Fleurs" в центъра на София. Артистите бяха впечатлени от модерния дизайн, безупречното обслужване, невероятни удобства и луксозно обзавеждане. Интересният интериор с флорални мотиви стана декор и за специалната фотосесия, която списание "ОК!" засне с тримата. Ти ще бъдат на корица на юнския брой на изданието, което ще бъде на пазара на 20 май.

Видеото ще бъде в музикалния ефир до дни.

С тази неочаквано добра балканска колаборация "Nescafe 3 In 1" прави следващата крачка в подкрепата, която оказва за популяризирането на българската музика.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички