Бате шефе! Устата с химн за ВИП Брадър


Бате шефе! Устата с химн за ВИП Брадър

6776

Само няколко дни след напускането си на "ВИП Брадър", Устата реши да разкрие, че по време на живота си в Къщата е съчинявал тайно рими за нова песен.

Тя ще е изградена от най-големите лафове и бисери на съквартирантите, които ще останат в историята на първия благотворителен сезон на шоуто.

“Имах тайна мисия, за която не подозираха дори продуцентите на риалитито”, признава Иван Динев, както е истинското име на музиканта.

Изпълнителът на “Мале, мале” имал идея да създаде песен още докато е вътре,  затова и следял живота на брадърите, като тайничко съчинявал рими за бъдещ хит.

Образите на най-ярките и скандални съквартиранти, както и най-колоритните реплики и случки от ежедневието в риалитито и извън него, са в основата на текста.

Избрал си е моменти, които никога не са излъчвани за зрителите. Всички те ще бъдат поднесени с характерния тънък хумор на Устата, съобщиха от неговото обкръжение.

След финала на шоуто през май изпълнителят смята да изненада всички звезди, участвали във "ВИП Брадър" 3 с парче, в което много от тях ще разпознаят себе си. "Искрено ще се забавляват", смята Устата.

Първото изпълнение, което той довърши през последните дни, е със заглавие “Бате шефе”. То е кръстено на един от най-колоритните лафове на Софи Маринова.

Кой още ще бъде обект на Устата, ще стане ясно след премиерата на песента, която предстои наскоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички