Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

BG Music Channel с филм за Годишните награди на БГ Радио 2014


BG Music Channel с филм за Годишните награди на БГ Радио 2014

4495

Най-младата телевизия само за българска популярна музика - BG Мusic Channel, засне филм за тазгодишната церемония по връчване на Годишните музикални награди на БГ Радио 2014.

Както MySound.bg нееднократно писа, церемонията по раздаване на отличията се състоя на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград на 9 май. Премиерното излъчване на филма ще бъде на 18 май (неделя) от 20.00 часа, а повторенията - на 19 и 21 май от 19.30 часа. Филмът разкрива атмосферата зад кулисите и включва интервюта с победителите, взети буквално след слизането на артистите от сцената. Водещият на BG Мusic Channel Лазар Вълчев пее, танцува и се забавлява заедно с любимците на публиката.

"Малко са медиите, които излъчват в програмата си само и единствено българска музика. Ние от BG Мusic Channel се учим от опита и работата на колегите от БГ Радио и за нас е чест да имаме възможността да покажем церемонията през нашия поглед. Защото харесваме и работим за българската музика!", не крият от екипа на телевизията.

"Харесай българската музика!" беше и тазгодишното мото на наградите. Освен 9-те традиционни категории за втори път беше връчена и награда за БГ концерт, която тази година получиха живите класици - група Сигнал, за концерта в зала "Арена Армеец" по повод 35 години на сцена. За първи път беше връчена награда за БГ Вдъхновение в памет на Ана Мария Тонкова. Отличието бе присъдено на Камелия Тодорова. Тя изпълни премиерно и песен, посветена на Ана Мария Тонкова, написана от дъщеря й Рейчъл Роу. Освен нея на сцената бяха представени още 9 чисто нови парчета.

Водещ на галата бе Любо Киров (на снимката), който получи награда за БГ Изпълнител 2014.

Програмата на BG Мusic Channel излъчва мултикаст сигнал SD 16:9 и FULL HD (1920x1080) 24 часа, 7 дни в седмицата и се разпространява активно чрез кабелни мрежи и дигитални платформи на операторите в цялата страна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички