Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

БГ Радио става на 11 години!


БГ Радио става на 11 години!

4394

БГ Радио посвещава тази уикенд (3 и 4 март) на... себе си!

Медията, която пуска само българска поп и рок музика от създаването си през 2001 до днес, празнува своя 11-и рожден ден навръх Националния празник на България и ще излъчи специална програма по този повод.

Днес от 12 ч. и в неделя от 13 ч. Наско Стоянов (на снимката вляво), който ще бъде домакин на единайсетчасовия блок, стартира музикалното пътешествието в единайсетте години история на БГ Радио. Той ще припомни на слушателите вълнуващи моменти, важни факти, както и забавни случки от биографията на радиото и екипа му. Освен че Наско ще приема поздрави за рождения ден от слушатели и изпълнители, ще разкаже и за някои от най-интересните кампании на радиото – Стани известен с БГ Радио, БГ Таланти, Изпълнители на плажа и разбира се – церемониите по връчване на Годишните музикални награди на медията.

На 3 март, точно в 20 ч. слушателите ще могат да преживеят отново емоциите от мегаконцерта по случай десетгодишнината на БГ Радио. Както MySound.bg съобщи, събитието препълни с фенове площад "Батенберг" на 1 май 2011.

Припомняме, че БГ Радио в момента е в кампания по номиниране на изпълнители и песни за Годишни музикални награди 2012. Слушателите могат да гласуват за всички категории като изберат своите пет фаворити от 2010 и 2011. Гласовете им ще определят номинираните в категориите на наградите.

Срокът за това изтича на 20 март, номинираните изпълнители, които са минали през ситото на слушателите, ще бъдат огласени на 21 март.

Гласувай ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички