Билетите за концерта на Dubioza Kolektiv пред свършване


Билетите за концерта на Dubioza Kolektiv пред свършване

4836

Предстоящият концерт на босненската банда Dubioza Kolektiv (Дубиоза Колектив) е напът да бъде разпродаден повече от месец преди датата на провеждането.

Както MySound.bg вече съобщи, купонджиите удрят в столичния клуб Mixtape 5 на 28 март. Близо 90% от билетите вече са изкупени, като в мрежата на Ticketstream.bg остават общо около 100 броя, информират организаторите от "Строежа". До края на февруари цената на пропуските е 15 лв., от 1 март става 20 лв., ако има останали.

Многолюдната формация ще се изяви за трети път тук по покана на "Строежа" и "Микстейп" 5, със съдейтвието на Bushmills.

Ясно е вече и включването от българска страна. Съпорт на Dubioza Kolektiv ще бъдат музикантите от Q-Check (на снимката). Веселата банда не спира да издава нова продукция, а наскоро нашумя с колаборацията си със Сърмата Хари от Шкода и песента "Jass No 6".

Виж клипа ТУК!

Mixtape 5 ще отвори в 20.00 ч. на 28 март. Самият концерт ще започне в 21.00 ч. Билети все още могат да бъдат открити в касите на Ticketstream - "Строежа", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Ориндж", TBI Credit, както и онлайн в сайта на компанията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички