Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Битката на бандите опъна нервите във VIP Brother


Битката на бандите опъна нервите във VIP Brother

3924

Всяка една от супергрупите, сформирани във VIP Brother (ВИП Брадър) за тазседмичната мисия на съквартирантите, записа свой музикален клип, с който се състезава за любовта на феновете.

Зрителите на "Нова телевизия" имаха възможност да определят кой ще спечели с гласуване на официалната страница на предаването във Facebook. По време на гласуването онлайн над 13 000 почитатели са гласували за Spice Angels (Мариана Попова, Люси Дяковска, Камелия и Орлин Павлов), следвани със съвсем малка разлика от оркестър Брадъри (Златка, Бони, Къци и Багата). Двете групи получиха възможност да нощуват като истински знаменитости в Гранд хотел "ВИП Ин" и страхотна петзвездна закуска. Останалите две групи прекарахa нощта в двора на хотела зад метални ограждения, използвайки външна тоалетна,  както правят истинските фенове на големите звезди преди концерт.

Юлиан Константинов е видимо ядосан от перспективата да спи на двора, а Кристина Патрашкова не може да преживее факта, че трябва да спи в спален чувал, особено докато останалите съквартиранти се забавляват шумно парти в хола на Къщата. Напрежението между випове ескалира още рано вечерта след скандал между Мариана от една страна и Иван Ласкин, Фънки, Юлиан и Ники, от друга. Мариана беше скандализирана от поведението на съквартирантите на двора, след като те я замериха при излизането й. След скандал с Иван Ласкин, който изхвърли фенските плакати, Мариана се върна в Къщата и се разплака. Конфликтът между Фънки, Иван, Ники и Юлиан и Мариана предизвика коментари сред жените, като певицата стигна дотам, че изрази съжаление към Алекс Сърчаджиева за това, че живее с  Ласкин. В опит да разкаже за конфликта на останалите съквартиранти, Патрашкова за първи път призна, че Мариана е интригантка.

Предстои да стане ясно как ще се отрази тази ситуация на номинациите довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички