B.o.B и Nicki Minaj в психиатрията


B.o.B и Nicki Minaj в психиатрията

3021

Всички знаем, че рапърите B.o.B и Nicki Minaj (Ники Минаж) са извън рамките на стандартното поведение що се отнася до уменията им зад микрофона, но дуото извежда лудостта си на следващо ниво във видеото към съвместното си парче "Out My Mind".

Песента е четвърти сингъл от втория студиен албум на Bobby Ray, "Strange Clouds".

Артистът на Atlantic Records обединява усилия с изпълнителката на "Young Money" в режисирания от Benny Boom клип, действието в който се развива в психиатрична клиника. Nicki Minaj рядко има конкуренция що се отнася до лудостта си, но в кадрите от "Out My Mind" и двамата рапъри напълно загубват разсъдък и докато B.o.B е пациентът, то Nicki постоянно го дразни, влизайки в ролята на красив секси звяр, въплътен в тялото на психиатър.

Актуалният албум на B.o.B (в кадър от клипа), чиято официална премиера бе на 30 април, оглави чартовете Current Rap Albums и Current R&B Albums и застана под #2 в Digital Albums Chart и под #5 в Top Current Albums Chart. Предишният сингъл на рапъра - "Both Of Us", бе с участието на една от най-известните съвременни кънтри суперзвезди - Тейлър Суифт (Taylor Swift), кралица на колаборациите, в които по интересен начин се смесват няколко стила. Това не е първият път в който B.o.B и Тейлър си сътрудничат – по време на шоуто й в Далас миналата есен, рапърът се качи на сцената, за да се присъедини към певицата, която в този момент изпълняваше кавър на неговото парче "Airplanes".

Освен Nicki Minaj и Тaylor Swift, в "Strange Clouds" участват Lil Wayne, T.I., Chris Brown (Крис Браун), Ryan Tedder и дори актьорът Morgan Freeman (Морган Фриймън).

"Strange Clouds" e на българския музикален пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички