Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Bobo & The Gang избухват под открито небе в летния клуб "Строежа"


Bobo & The Gang избухват под открито небе в летния клуб "Строежа"

1560

Купонджиите Bobo & The Gang ще зарадват феновете си с концерт под открито небе в летния клуб "Строежа", на поляната над стадион "Юнак", от 20.00 часа на 22 юни.

Събитието ще даде запомнящо се начало на лятото. От сцената ще звучи селекция от най-свежите, смислени и откровени парчета на бандата – тяхна запазена марка. Момчетата ще изпълнят и най-новата си песен"Опитали поне", както и още от суперяките си нови парчета, които ще бъдат част от втория им албум. А той вече се задава на хоризонта и ще стане факт съвсем скоро, обещават музикантите.

Владислав Мичев на тромбон, Димитър Льолев на саксофон, Ангел Дюлгеров на китара, Ивайло Стайков - клавири, Стойко Милев - бас, Борислав ДимитровБобо - вокали и Росен Ватев на барабани – това е пълният актуален състав на любимата формация. Преди малко повече от месец тя изненада всички в музикалната бг реалност с грандиозно завръщане, чакано отдавна. Това се случи с представянето на парчето "Опитали поне", което парче е уникално и напълно пасващо към него видео.

Всички, опитали поне веднъж от музиката на Bobo &The Gang, няма как да останат равнодушни към случващото се на сцената и без съмнение са готови да се гмурнат във всякакви музикални, емоционални и душевни дълбини заедно с тях и да се изкачват до най-висока степен по скалата на забавлението, с уникалното присъствие и обаяние на Bobo и компания,  уверяват организаторите.

"Текстовете ни вече са на съвсем друго ниво - надживяхме момента да сме "удобни" на публиката. Влизаме в зрелия период на Bobo & The Gang – елате с нас", прикани фронтменът на бандата Bobo. "Когато си откровен – публиката го усеща, и е хубаво, когато имаш какво да ѝ кажеш",  добавя барабанистът Росен Ватев, който е другата движеща сила в музикалния отбор.

Събитието ще бъде открито с 30-минутен концертен сет от Robi - соловият проект на музикалния продуцент на нашумялата група  Молец. От "Строежа" готвят афтърпарти с диджейски сет на Feel от The Top Stoppers, който ще с вход свободен от 22.00 ч.

Билетите са в продажба в системата на Eventim.bg и техните партньори. Цената им е 15 лв. за билет. Вратите на клуба ще се отворят в 18.30 ч.

Последвайте събитието във Фейсбук тук.

Билети може да намерите тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички