Бой Джордж мина на диета


Бой Джордж мина на диета

4658

Бой Джордж (Boy George) в момента яде само сурова храна.

 

Певецът планира завръщането си в музикалния бизнес и за целта  еминал на строга диета и жесток режим от упражнения. Целта му е да свали килограмите, които натрупа през четирите си месеца в затвора.

 

„Яде само сурова храна и се разхожда по един час на ден. Вече получи и няколко покани за участия като диджей, така че нещата, да се надяваме, полека се оправят както бяха преди”, каза негов близък приятел, цитиран от „Контактмюзик”.

 

48-годишният певец, диджей и радиоводещ излезе от затвора през май, след като излежа само 4 месеца от 15-месечната си присъда за побой и оковаване на друг мъж.

 

До миналата седмица Бой Джордж все още носеше електронна гривна, позволяваща на полицията да знае във всеки един момент дали певецът не е нарушил условията на домашния си арест.

 

Певецът не е давал публични изявления откакто бе осъден за инцидента със скандинавския компаньон Одън Карлсен.

 

Според показанията на модела, след фотосесия под влияние на наркотици Бой Джордж и друг неназован мъж го нападнали, сложили му белезници и го вързали за кука близо до леглото на певеца, след което го били с вериги, докато той се опитвал да се освободи.

 

Бой Джордж не се призна за виновен в съда и настояваше, че Карлсен се опитал да открадне негови много лични снимки от компютъра му. Певецът обаче отказа да ги покаже на съда, тъй като щели да наранят майка му.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички