Бой Джордж върти автографи в панделата


Бой Джордж върти автографи в панделата

5662

Бой Джордж (Boy George) раздава автографи в затвора, тъй като иначе щял да умре от скука.

Вокалистът открил общ език със своите съкилийници и удовлетворил молбата им да получат от него "звезден подпис". Комуникацията се осъществила, въпреки свирепия контрол от страна на управата на затвора Бой Джордж да е изолиран "от агресивни персони", с цел "спокойно изтърпяване на наказанието".

За ексцентричния музикант е отредена най-леката работа: да раздава храна в столовата срещу 6 паунда седмично. Той решил да зареже артистичния си псевдоним, като се върне към рожденото си име - Джордж О'Дауд, тъй като смятал, че така ще отвори нова и чиста страница от своя живот.

Това не е първият сблъсък на певеца със закона. Той бе осъден по бързата процедура да мете боклука по улиците в Ню Йорк, тъй като подаде лъжлив сигнал в полицията, че крадци са претарашили дома му.

Както "MySound.bg" информира, някогашният фронтмен на Кълчър Клъб се озова зад решетките за 15 месеца, след като миналата седмица съд в Лондон го призна за виновен, че е набил с метална верига и е приковал към стената свой приятел. Окаушиха го заради "необоснована употреба на насилие".

29-годишният Оден от Норвегия откликнал на поканата на Бой да му гостува за фотосесия. Впоследствие обаче музикантът поискал за прави секс с него, припомня "Дейли Мирър".

Оден отказал, но бил окован. Впоследствие успял да се измъкне от прангите и се изхлузил по слипове на улицата, където потърсил помощ.

Двамата се вързали от гей-сайта за запознанства gaydar.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички