Бони Ем поздравиха руски фенове на български език


Бони Ем поздравиха руски фенове на български език

5488

Диско легендите Бони Ем (Boney M) блеснаха с познания по български в Москва, разказа фронтдамата им Мейзи Уилямс.

Това се случило при последното им турне в Русия, когато раздавайки автографи мъжкото присъствие в групата Кели поздравил публиката със „Страхотни сте!“ и „Благодаря“. Според Мейзи заветните думи разпознало българско момиче, студентка в Москва.

„Както знаете, България е сред любимите ни концертни дестинации, така че с радост се подготвяме за поредния диско празник в София, за да пеем и танцуваме отново заедно с емоционалната българска публика в ритъма на вечните хитове със запазена марка „Бони Ем“. Убедена съм, че ще е вълнуващо", сподели шоколадовата певица.

При последното си идване у нас през септември групата разтърси публиката на Стара Загора и Пловдив, припомнят от "АРТ БГ", продуцент на артистите за България. След концерта си в Античния театър на Града под тепетата звездите откриха караоке вечерите в пловдивския клуб „Ликьор“ с ефектно изпълнение на класическо парче на Джеймс Браун заедно с посетителите.

Само месец остана до голямото завръщане на едно от най-големите имена на диско сцената у нас. Както е известно, те ще изнесат концерт в зала 1 на НДК от 19 ч. на 5 декември.

Съвсем в духа на празничния месец се очакват и някои коледни изненади. Четиримата музиканти ревниво пазят тайната до самото си пристигане.

Билети за концерта могат да бъдат намерени на касите на НДК и в мрежата на Eventim, магазини "Пикадили", "М-Свят", "Германос" и "Офис 1".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички