Бони и Емо изпревариха Албена и Тома във Великолепната шесторка


Бони и Емо изпревариха Албена и Тома във Великолепната шесторка

6243

Бони и Емо изпревариха Албена и Тома във "Великолепната шесторка" и водят в седмичното класиране, стана ясно от предаването снощи.

Участниците в шоуто избраха песните, с които ще се представят в „ромската вечер” по bTV във вторник от 20.00 часа.

Зрителите ще чуят атрактивни изпълнения на „Месечина”, „Очи чорние”, „Едерлези”, „Джипси сонг” и други.

След Енрике Иглесиас, Анджелик Киджо и Васко Василев още една знаменитост подкрепи мисията на „Великолепната шесторка”. Звездата от “Смъртоносно оръжие”, “Цвят лилав”, “Хищникът” и много други филми, носителят на редица награди за своята хуманитарна дейност и посланик на УНИЦЕФ - актьорът Дани Глоувър - отправи послание към зрителите на bTV.

Ани Салич запозна зрителите и с европейския опит за справяне с проблема с изоставянето на деца. Практиката с приемните родители в Швеция датира още от 18-и век. В Англия има специализирани приемни семейства, които се грижат деца в кризисни ситуации. В тези страни центрове, подобни на Центъра за бебета и родители, който e цел на проекта "Семейство за всяко дете", работят успешно от години. Дори в Сърбия има над 3 5000 приемни семейства, в които се отглеждат повече от 4 000 деца. За сравнение, у нас приемните семейства са едва 431, а в тях растат само 380 деца. Причината е, че понякога минава половин година преди одобрено приемно семейство да се събере с дете, за което да се грижат. Ако има център за бебета и родители този срок от месеци ще се съкрати на дни. И вместо да има малък брой приемни семейства, още много могат да бъдат обучени за такива, което ще затвори входа към институциите за деца у нас.

С подкрепата на близките и участниците приходите за проекта "Семейство за всяко дете" вече са близо 360 000 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички