Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Bugz In The Attic Soundsystem в открит разговор с публиката


Bugz In The Attic Soundsystem в открит разговор с публиката

5147

Вече стана традиция всяко издание на Reel Feel да даде възможност за близка среща с гостите на вечерта.

Поредното шоу от популярната поредица не прави изключение. Бембе Сегуе (Bembe Segue), Орин Уолтърс (Orin Walters) и Кайди Татам (Kaidi Tatham) (на снимката) от Bugz In The Attic ще се настанят удобно, готови да отговарят на всякакви въпроси, свързани с тях, творчеството им и историята, която имат зад гърба си, преди да се изявят пред родна публика.

Както MySound.bg вече съобщи, концертът им е в Sofia Live Club на 21 януари.

За визуалното оформление ще се грижат хората от Compote Collective (http://www.compote-collective.com/), които имат перфектен усет как да добавят интересен анимационен елемент в атмосферата на клуба, музиката и настроението.

Дали ще споделят някоя пикантна история около многобройните си участия, записите на албумите, срещите си с различни артисти или пък нещо тайно, зависи не само от гостите, но и от публиката. Всеки, дошъл по-рано, ще може свободно да стане част от разговора, а защо не и да ги предизвика. И тримата могат да се похвалят със стабилна музикална и творческа биография, така че любопитството към тях ще е оправдано и дори препоръчително, подчертаха организаторите.

В досегашните издания на Reel Feel през октомври първите специални гости на серията от събития – Kon & Amir – ни разведоха из спомените си за тяхната първа среща, за издирването на стари записи в мазетата и рекърд шоповете на различни американски квартали; разказаха за перипетии и комични ситуации около многобройните им самолетни пътувания и носенете на множество грамофонни плочи (видео запис отразговора с Kon & Amir  – http://vimeo.com/16651073).

В началото на ноември пък Алис Ръсел (Alice Russell) и TM Juke не само накараха Sofia Live Club да вдиша мощния заряд на бялата фънк и соул дива и нейната творческа половинка, но и споделиха впечатленията си от българската публика, какво обичат да похапват, както и защо никога не биха подписали договор с мейджър лейбъл. Алис призна, че не се притеснява от многобройните сравнения с Ейми Уайнхаус, че морето до Брайтън е една от най-силните й музи, както и че ако не се занимаваше с музика, най-вероятно щеше да е фотограф, а TM Juke – кулинарен корифей (видео запис от целия разговор на http://vimeo.com/17294090).

В края на ноември Quantic - третият гост на Reel Feel, разказа за преместването си от Англия в Колумбия, за живота там, за рома, както и една изключително любопитна, доста комична и дори леко конфузна история от пътуването си към среща с един от легендарните местни музиканти. Видео запис от разговора с него, както и с всички останали, могат да бъдат видяни на сайта на Reel Feelwww.reelfeel.bg, който съвсем скоро ще блесне в изцяло обновен вид и обещава още много други изненади.

Още - на:

www.reelfeel.bg

www.bugzintheattic.co.uk/

www.myspace.com/bugzintheattic

http://www.compote-collective.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички