Бурни аплодисменти за Деси Тенекеджиева и новото й видео


Бурни аплодисменти за Деси Тенекеджиева и новото й видео

5467

В компанията на журналисти, партньори и приятели Деси Тенекеджиева представи новия си музикален проект „Нощта, в която...” feat. Maга. Столичният пиано-бар "Силикон" едва събра всички, които искаха да видят премиерно оная вечер видеото към песента.

Оказа се, че има още едно поприще, в което актрисата и певица Деси се изявява успешно – това на режисьор на видеопродукция.

Снимките за клипа на "Нощта, в която..." продължили 5 дни, а зад камерата застанал - като режисьор и оператор, Георги Марков.

Благодарение на "Сиа Адвъртайзинг" лентата е заснета с камерата "Silicon Imaging", с каквато е сниман и филмът  “Беднякът милионер”.

Специфичните за отделните сцени цветови корекции са направени в студио "Cinemotion". Стилист е Мариета Ценова, а алтернативната булчинската рокля, с която Деси се появява в клипа, е предоставена от Анелия Петкова от "Bridal Fashion".

Сред гостите на промоцията бяха Юлияна Дончева, банкерката Диана Митева, Момчил Колев, Maга, продуцентът на “Дзифт” - Илиян Джевелеков, Димо от P.I.F., Искрен Пецов.

Новият музикален проект на Деси Тенекеджиева впечатлява не само във визуално, но и в музикално отношение, твърдят присъствали на презентацията. Композитор е Веселин ВеселиновЕко, а аранжор и музикален продуцент – Мага.
 
След премиерата Деси Тенекеджиева изнесе миниконцерт с песни от предстоящия да се появи неин албум “Chillout Porject”.

В момента певицата работи по него в "Trinity Studio" с музикалния продуцент Мага и Димитър ГанчевМите.

Проектът ще излезе тази есен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички