Бушмилс водят и Найтмеърс Он Уокс с Алис Ръсел


Бушмилс водят и Найтмеърс Он Уокс с Алис Ръсел

5637

След като британската соул звезда Алис Ръсел (Alice Russell) потвърди участието си на специалната вечер, организирана от ирландското уиски с 4-вековна история Bushmills, към нея с изпълнения на живо ще се присъединят и още едни добре познати артисти – Найтмеърс Он Уокс (Nightmares Оn Wax).

От 1608 г. ирландското уиски Bushmills заедно с музиката са душата на моментите, когато приятелите се събират заедно. Това е и смисъла на предстоящето събитие на 24 октомври Bushmills Brothers with soul.

За да е истинско Bushmills Brothers изживяване, в което всички споделят еднакви ценности, организаторите са подбрали именно артисти, които се отличават с неповторим стил, далеч от мейнстрийма и силно повлияни от соул звученето.

И ако стилът на Алис Ръсел преминава от блус и меланхоличен соул през фънк до госпел и джаз, именно соул музиката е скритата сила на Найтмеърс Он Уокс, която се долавя изпод синтетичните звуци.

Основател на формацията е George Evelyn, известен още и като DJ EASE, чийто продукции са сред първите рилийзи, издадени от световния лейбъл Warp Records. Той започва музикалната си кариера с изключителен интерес към хип-хопа още в далечната 1991 г.

Оттогава България и целият свят стават свидетели на редица албуми, добре познати компилации и любими парчета с чил аут и соул звучене.

Желанието на основателя за създаването на голяма формация от музикатни се превръща в реалност и изпълнението на музика на живо става неразделна част от Найтмеърс Он Уокс

Автентични и неподражаеми, както и самото уиски Bushmills, изпълненията на живо на Алис Ръсел и Найтмеърс Он Уокс ще превърнат октомврийската вечер в истински празник за любителите на качествената музика.

Повече информация за предстоящото събитие ще намерите от 1 октомври на www.bushmills-bg.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички