Българско парче в най-продаваната европейска компилация


Българско парче в най-продаваната европейска компилация

5060

Песента "Let The Music Move Ya" (позната у нас с българската си версия “Лесно се възбуждам”) на Дийп Зоун (Deep Zone) попадна под номер едно в траклиста на чисто новата компилация с хитове "Tuning Hitz 2009".

Колекцията е най-продаваното заглавие в Скандинавия, излиза в няколко страни от Северна Европа и е смятана за един от най-престижните и касови сборни албуми на Стария континент.

Компания на "Let The Music Move Ya" правят новите суперхитове на имена като Тиесто, Армин ван Бюрен, Лоран Волф, Дензъл, Фери Корстен, Римини Проджект и др.

Въпреки това, българската песен успява да се нареди на челна позиция и открива компилацията. Вокалистката Йоана краси и рекламния спот на колекцията.

Според партньорите на Дийп Зоун в Скандинавия, парчето в момента е хит там и е в “А” плейлистите (максимално висока ротация) на повечето денс радиостанции.

В същото време, музикалните компании, които издават "Let The Music Move Ya" в цял свят, съобщават за голям успех на сингъла в редица страни. Дийп Зоун дори вече получиха предложение за спонсорирано мащабно турне в Китай, както и промо обиколки в по-близките Украйна и Румъния.

У нас пък музикантите работят по новия си сингъл "Addicted To You", чийто видеоклип ще направи своя дебют на 26 януари, ексклузивно в ефира на "MAD TV". Песента все още не е ”подписана” в световен мащаб, а няколко водещи лейбъла вече се борят за правата й, определяйки родния състав като “машина за хитове”.

Междувременно, всеки един от музикантите ще издаде и солов сингъл, като първият вече факт – парчето "Chance To Love You" на китариста на проекта ДжураТоун и скандалната певица Лейди Би.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички