Четири отбора на елиминации във VIP Dance


Четири отбора на елиминации във VIP Dance

4900

“Политиците трябва да служат на хората, да се ангажират със социални каузи, да бъдат личен пример“, мотивира участието си във "VIP Dance" министърът на външните работи Румяна Желева снощи.

Тя е първият български политик, който танцувайки в предаването, подкрепи акцията на участниците в шоуто “Не на насилието в училище“. 

След като зрителите видяха перфектното й изпълнение на румба с професионалния танцьор Атанас Месечков, тя призна, че никога преди това не се е занимавала с танци и е имала само 4 тренировки за подготовката си.

“Никак не е лесно, да си призная - всичко ме боли“, сподели с усмивка министър Желева. Тя призова децата да прекарват повече време в танци.

За да подкрепят акцията, гости в студиото на шоуто заедно с децата си, бе и целият политически кабинет на Министерството на външните работи. Снимки от участието на министър Желева и запис на нейното изпълнение на румба ще бъдат публикувани на личния й сайт http://www.rumiana-jeleva.eu/.

С оценките журито изпрати на елиминации в петък четири отбора. По 23 точки получиха тимовете на Мария Силвестър и Боби Турбото, както и Нед и Николета. Чаровната плеймейтка не бе изненадана от оценките на селекционната комисия, дори сподели, че техният хип-хоп си е за чиста двойка.

Даниела и Камен също ще се борят за оставане в петък, тъй като изпълнението им на румба получи 24 точки. На забележката на Нешка Робева, че дамите са с ниски обувки, неподходящи за този танц, Даниела призна, че причината затова е киста в сухожилието на единия й крак.

Четвъртият отбор, който ще гледаме на елиминации, е този на Райна и Фери. Райна сподели, че изпълнението им не е било на ниво и е напълно съгласна с оценките.

От днес всеки може да изпробва своите танцувални умения във виртуалната игра на сайта http://www.vipdance.bg/ или във Фейсбуук профила на шоуто.

Там може да избере една от звездите във "VIP Dance" за свой партньор и да премерят сили с друг отбор.

Най-добре справилите се с танците ще получат покана за предаването.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички