ЧРД на поп-фолк певицата Мария


ЧРД на поп-фолк певицата Мария

8387

Членът на журито в третото издание на "Мюзик Айдъл" - Мария, е рожденичка днес.

Поп-фолк певицата, известна като Мара Отварачката, ще отбележи празника в столичен хотел. Заради ангажиментите си към шоуто изпълнителката няма да вдига голямо парти, а ще прекара рождения  ден със семейството си.

Междувременно екипът на шоуто е в трескава подготовка за кастингите на предаването. Все още се обработват данните на записалите се участници. Техният брой до момента е над 6 000, а записването за голямото надпяване ще продължи до 20-и януари. За разлика от предходните две години броят на записалите се момчета е почти двоен.

Голяма част от кандидат идолите споделят, че ще се явят на кастингите, само за да се срещнат с Фънки. Други смятат да смаят журито със страхотни по техните думи певчески и артистични възможности и стил.

С изключително задоволство талантите коментират повторното участие на Дони като член на журито. Голяма част от тях смятат, че с положителните си коментари в първото издание на шоуто и с перфектния си подбор на задачи за идолите в "Мюйзик Айдъл" 2 Дони е успял да ги мотивира да участват в кастингите.

Самият той отпразнува през 2008 20 години на сцена, 20 хит сингъла, 20 награди за музика, като зад гърба му има повече 3000 концерта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички