ЧРД на Z-Rock!


ЧРД на Z-Rock!

4308

Z-Rock става на 5 години в сряда, 13 октомври.

Но ударната празнична седмица в ефира на рок радиото вече стартира.

Слушателите да очакват уникални акустични изпълнения на живо в студиото и интервюта със специални гости. Феновете могат да участват в игри с много награди. Кулминацията в изненадите за слушателите ще бъде разкрита навръх рождения ден.

Звездата на световната блус-рок сцена Ерик Сардинас (Eric Sardinas), ще гостува в предаването "Голият обяд" днес. Виртуозният китарист ще отговори на въпросите на водещата Елена Розберг. Нейни събеседници ще бъдат още  Иван Лечев и Иво Тончев - едни от най-близките приятели и колеги на покойния актьор Андрей Баташов, решили да възстановят спектакъла "Ритъм".

Всеки ден от 16.20 часа в специалните издания на HiJack Show с водещ Краси Москов –  HiJack Acoustic – ще звучат уникални акустични изпълнения на живо. След изявата на Атлас вчера, днес ще свири алтърнатив рок групата Gabana, в сряда (12 октомври) – рок бандата Alley Sin, на самия рожден ден в четвъртък (13 октомври) – култовата алтърнатив формация Pyromania, а в петък – пънк-ска бандата Ла Мучедумбре (La Muchedumbre).

Още много изненади, интервюта със специални гости и поздрави за годишнината на Z-Rock от култови рок музиканти ще прозвучат през празничната седмица в ефира на рок радиото.

Още - на:

www.zrockbg.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички