Cinema – на море, като на кино!


Cinema – на море, като на кино!

3666

Мира Кацарова ще представи Cinema на морето.

Филмовата музика, на която е посветен последният проект на певицата, не би могла да има по-подходяща атмосфера за среща с публиката. В топлите летни вечери, по време на красивите морски залези или в края на дългите дни, споделени с приятели край брега, музиката от "Криле на желанието", "Един мъж и една жена", "Ново кино "Парадизо", "Говори с нея", "Черният Орфей", "Бразилия" и Buena Vista Social Club ще звучи прекрасно.

Първият концерт от поредицата морски срещи с любимите теми от филми е в Созопол на 11 юли. Романтичната лятна градина на клуб "Мишел" ще бъде озвучена от изпълненията на Мира. Този път тя ще представи програмата на Cinema в различен формат и с ново звучене – заедно с пианиста Мирослав Турийски и перкусиониста Младен Димитров. Следващите три концерта по морето ще бъдат отново с тяхно участие.

На 12 юли Cinema ще гостува в градината на хотел "Виларте" в Лозенец, в която гостите спокойно могат да се почувстват като в красива сцена от филм. Под звездите и със залеза на съботното слънце Cucurrucucu Paloma ще звучи на точното място и време.

Както MySound.bg вече извести, Cinema ще зарадва гражданите и гостите на Бургас, където ще се състои първото издание на "Бургас Джаз Фестивал". Участието на Мира, Младен и Миро на 13 юли ще бъде едно от закриващите събития на фестивала и ще се състои на остров Св. Анастасия, където са снимани много филми. Това е идеалното пространство, в което да прозвучи пиесата на Енио Мориконе "Cinema Paradiso". В програмата на вокалистката това изпълнение си има и великолепен текст, написан от Елин Рахнев.

Морската разходка под звуците на филмова музика ще завърши във Варна. Летният клуб "Ментол" на централния плаж в града ще посрещне Cinema на 16 юли, сряда, когато посетителите ще летят с "Криле на желанието" и ще се вълнуват от "Един мъж и една жена".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички