Culture Beat и трима диджеи в афиша на Spice Music Festival 2020


Culture Beat и трима диджеи в афиша на Spice Music Festival 2020

3657

Култовата евроденс група от 90-те Culture Beat е новото попълнение в програмата на Spice Music Festival, който ще се проведе в Бургас на 7, 8 и 9 август 2020.

Изпълнителите на хитовете "Mr.Vain", "Got To Get It" и "Take Me Away" ще се качат на сцената на 8 август.

Освен тях, към програмата се присъединяват и DJ Dian Solo, DJ Marti G и DJ Emotion, които ще се постараят градуса на настроение да не спада дори за миг през трите фестивални дни.

За огромно съжаление обаче, Bomfunk MC`s отмениха всичките си концерти в Европа това лято, което означава, че няма да можем да ги видим и в Бургас, известиха организаторите.

Но за един от най-големите фестивали на българското Черноморие вече се приготвят още 20 от най-известните звезди на 90-те – Technotronic, Masterboy & Beatrix Delgado, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, с които ще изпеем вечния хит "Asereje", Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, когото също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с "Everybody’s Free", италианската денс формация Black Box, LayZee (aka Mr.President) ще ни върне в 1996 с "Coco Jamboo", британското дуо Maxx, което отново се завърна на сцената миналата година, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

Организаторите уверяват, че фестивалът ще се осъществи при всички действащи в момента разпоредби и препоръчани от институциите мерки за сигурност, при 50% допустимост на капацитета на събитието, осигурени санитарни пунктове, дезинфектанти на всеки търговски обект и други.

Фестивалната зона ще има регулирана схема за движение с предварително уточнени входове и изходи и табели с инструкции, а потокът от хора ще бъде регулиран от доброволци и охрана.

Призоваваме хората към разбиране и толерантност, за да можем да се насладим на фестивала по един нов за всички ни начин – не забравяйте и личната си отговорност към всички препоръчани от институциите мерки за сигурност, приканиха организаторите.

Spice Music Festival е фестивал за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудиокасети, и свързват най-хубавите си спомени с музиката на 90-те.

Припомнете си танците, с които превземахте дискотеките тогава, защото сме ви подготвили незабравимо фестивално изживяване – най-добрите хитове от 90-те на живо, качествен звук, уникални визуални ефекти, много изненади и добро настроение. При това - в уникален формат и на метри от морския бряг.

Билети за трите фестивални дни - от EpayGo и в офис мрежата на EasyPay в цялата страна.

Следете Фейсбук страницата, сайта на фестивала и ефира на радио Energy за актуална информация.

Spice Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy - станция № 1 за музика от 90-те.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички