Cypress Hill, Rev Run и DJ Ruckus пристигат ден преди Elevation


Cypress Hill, Rev Run и DJ Ruckus пристигат ден преди Elevation

3230

Най-нетърпеливи да се качат на сцената на Elevation Music Festival 2012 се оказват момчетата от Сайпръс Хил (Cypress Hill), на които се пада честта да закрият фестивала на 24 юни.

Бандата изяви желание да проследи първия ден на събитието.

Както MySound.bg огласи, то ще се състои на авиобазата в Доброславци на 23 и 24 юни с препарти предишния ден.

За първата среща с българската си публика носителката на "Грами" (Grammy) - Erykah Badu (Ерика Баду) идва с най-многоброен екип, който пристига по различно време с пет отделни полета.

Легендата Rev Run (Run D.M.C) заедно с DJ Ruckus (на снимката) ще се появят у нас ден преди участието си на откриващото парти, а канадците Walk Off The Earth пожелаха среща с всички фенове на място - от 14.30 ч. на 24 юни, два часа преди да се качат на сцената. Всички желаещи да се видят с тях, могат да се оглеждат за приятелската среща в близост до Главната сцена.

Сцените на феста вече са покрити и готови да посрещнат звездните предизвикателства от впечатляващите артисти. Всички барове, места за хранене, зоните за изкуства, игри и забавления, както и детският кът, трескаво се подготвят за официалното отваряне на вратите на 22 юни. На територията на фестивала ще има и обособено място, в което на разположение на посетителите ще има контакти, в които могат да зареждат мобилните си устройства.

За радост на феновете прогнозата е за сухо и топло време - перфектна предпоставка за силни емоции и големи дози забавления. А на 24 юни часовете преди обяд ще се разхладим с превалявания, но кратки, информират организаторите.

Те препоръчват багажа за музикалния уикенд да е лек и компактен, а обувките - удобни и подходящи за терен с неравности.  

Молим, вземете под внимание, че достъпът до фестивала и къмпинга ще изисква 10 минути ходене пеш от спирката на автобус №30 (който ще е с подсилен график и денонощен) и 15 минути от паркинга, допълниха от мениджмънта на събитието.

Ако, тръгвайки към фестивала, все още не сте си купили билет, може да да го направите на място, но и на всяка бензиностанция на OMV, както и от "Германос", Jeff, Multirama, PC EXPERT, Office 1, Orange, Usit Colours, "Пикадили", "Техномаркет","Технополис" и всички останали партньори в мрежата на Eventim.

Повече подробности, информация и пълната програма по дни и часове - на:

www.elevation.bg  

Освен музикални емоции на територията на фестивалa ще има още много други силни преживявания, игри и забавления. Фън паркът ще бъде разделен на две части. В едната любителите на екстремни спортове ще могат да се насладят на професионалните демонстрации на скейтъри, байкъри и х-ери. А в другата част посетителите ще могат да вземат участие в различни активности и състезания с много награди.

Изложба на скулптури, движещи се в такт с музиката, body art sessions и изненади от едни от най-добрите графити артисти у нас ще радват посетителите в обособената арт зона. Още усмивки ще очакваме от артистите на Cumbo Circus, които ще жонглират сред тълпата.

В забавите тази година е помислено и за най-малките гости. Детският кът ще предложи на малчуганите работилници за вълшебства от хартия, за хвърчила, за създаване на музикални инструменти с подръчни материали, вкусна работилница за сандвичи собствено производство, гимнастика, модерни и хип-хоп танци, активни игри и бейзбол.

Достъпът на хора с увреждания също ще е възможен, желателно е предварително да се подаде заявка на info@elevation.bg. За тях ще има изградена специална платформа и тоалетни, осигурени специално за тях. Придружителите на хората с увреждания ще влизат безплатно на територията на фестивала.

На Elevation 2012 ще се използва фестивална валута. Местата за обмен са шест, от които пет в зоната на събитието и едно на входа до касите за билети. Ще има няколко обособени зони за хранене, десет бара, информационни пунктове за актуална информация.

Ако загубите или намерите нещо, ще можете да го потърсите или оставите на пункта Lost & Found.

Автобусната линия № 30 на градски транспорт ще бъде с подсилен денонощен график. За желаещите да дойдат с кола на фестивала, ще има осигурен платен паркинг, а за велосипедистите ще има вело паркинг.

Вратите на фестивала на 22 юни ще отворят в 18. 00ч., на 23 юни - в 11.30 ч., а на 24 юни - в 12.00 ч.

Билети за фестивала - чрез мрежата на Eventim на цена от 99 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички