Да возиш Мис Ранди Крофърд: Заедно с Джо и Стив на Opel у нас


Да возиш Мис Ранди Крофърд: Заедно с Джо и Стив на Opel у нас

4581

Автомобилът на 2009 - "Opel Insignia", ще вози именитите Ранди Крофърд (Randy Crawford), Джо Семпъл (Joe Sample) и Стив Гад (Steve Gadd) по време на гостуването им в България, съобщиха организаторите "Джаз FM".

Както "MySound.bg" съобщи, с тяхното шоу вдруги ден стартира международния фестивал "София Джаз Пик".

Студенти по джаз и поп музика пък ще получат  от "Opel" безплатни билети за концерта.

Известна като един от най-ярките гласове в соул и джаз музиката, Ранди Крофърд избрала за своето комфортно придвижване по време на интензивната си програма в София именно тази марка кола, обявена за автомобил 2009 за Европа. Освен тази най-престижна за Европа автомобилна награда, "Opel Insignia" спечели още 13 европейски отличия, включително званието "DESIGNBEST" на журито на Autobest, международната награда за дизайн „red dot” и "Executive Car Оf the Year" на английското списание "Fleet Magazine".  

С подкрепата на "Opel" ще имат възможност да се насладят на виртуозните изпълнения на тримата артисти студентите и преподавателите по джаз и поп музика в Националната музикална академия. На 24 март, ден преди събитието, от 12.00 ч., в зала „Алтернатива” на новата сграда на Националната музикална академия, ще бъдат раздадени 40 финансирани от марката билета на студенти и преподаватели от академията, както и още 10 билета, предназначени за изтъкнати български джаз музиканти. Тази инициатива има за цел да стимулира и вдъхнови младите таланти и в същото време да изрази своето уважение към някои от утвърдените български артисти.
 
За ценителите на джаз музиката "Opel" подарява билети на слушателите на "Джаз FM", отговорили вярно на въпросите в предаването „Следобедни импровизации”, в продължение на 5 делнични дни преди концерта.

Артистите ще бъдат настанени в елитния хотел „Кемпински - Зографски”. За добрата им форма е подготвено изискано меню, включващо богат избор на плодове и зеленчуци, печени заешки бутчета и пилешки ноазети. Напитките, които музикантите са поръчали, определено подчертават френски вкус – минерална вода "Евиан" и специални селекции на вина от областите Бордо и Бургундия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички