Dara и Любо Киров треньори в новия сезон на "Гласът на България". Dara представя дебютния си албум "Родена такава" на 20 април


Dara и Любо Киров треньори в новия сезон на "Гласът на България". Dara представя дебютния си албум "Родена такава" на 20 април

3087

Dara и Любо Киров са първите треньори в предстоящия девети сезон на "Гласът на България", който ще стартира по bTV тази есен.

След невероятния последен сезон на обичаното музикално шоу, две от най-популярните български звезди отново ще седнат в емблематичните червени кресла, за да се впуснат в търсене на новия "глас на България". Те влизат в шоуто с големи усмивки и очаквания, по-уверени, по-опитни и с още по-голям хъс за победа.

"Очаквам още по-силен сезон и съм изключително радостен, че хората от моя отбор вече се реализират успешно на музикалната сцена", споделя вълнението си Любо Киров. Той ще представи новия си албум "Целуни ме" на 16 април. Дискът включва и дуета с Dara "Вече няма как". Огнената изпълнителка ще бъде специален гост на събитието в Joy Station, а двамата заедно ще представят парчето си за първи път пред публика. Пак там, но на 20 април, Dara ще презентира и своя първи албум "Родена такава", с който шеметната изпълнителка и ментор зарадва феновете си съвсем скоро. А дали двамата ще играят като дует срещу своите опоненти в "Гласът на България" и каква ще бъде стратегията им, предстои да стане ясно  по bTV тази есен. 

Прослушванията на живо за новия сезон на "Гласът на България" продължават и в момента с пълна сила. Датите, които предстоят в столичния хотел "Хемус", са 16 и 17 април. Началото на кастингите, които ще продължат докато не бъде чут гласа и на последния кандидат, е в 9.00 ч.

"Елате на кастинг, ако чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата мисия, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате!", са думите на енергичната и винаги позитивна Dara, готова да посрещне в отбора си впечатляващите гласове и най-веселите участници.

"Тази година екипът ни е свидетел на една нова вълна в звученето на гласовете - нови, модерно звучащи гласове - споделя Теодора Орешенска - вокален педагог на "Гласът на България" - Има много интересни кандидати и вярвам, че ни очаква един наистина вълнуващ сезон през есента!".

Повече информация за "Гласът на България" може да намерите на официалния сайт на предаването - glasat.btv.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички