Децата на Джако му написаха прощални писма


Децата на Джако му написаха прощални писма

4724

Децата на Майкъл Джексън (Michael Jackson) му написаха трогателни прощални писма, които ще бъдат поставени в ковчега му. Погребението на Краля на попа е тази вечер по залез по лосанджелиско време.

!2-годишният Принс Първи, 11-годишната Парис и 7-годишният Принс Майкъл Втори са написали прощални писма на баща си, в които му пишат „Тати, обичаме те!” и „Тати, липсваш ни!”, съобщи братът на певеца Марлон

Майкъл ще бъде погребан и със своята прочута бяла ръкавица. Роднините на певеца са му сложили за погребението и нова перука, дълга до раменете. Лицето му пък е подложено на пълен сценичен грим.

Майкъл Джексън обаче не е биологичен баща на нито едно от децата си, които са плод на генно инженерство, стана ясно през последната седмица. Джако е искал децата му да бъдат абсолютно най-добрите по всеки възможен начин, да имат чисти, здрави и красиви гени.

Певецът се опасявал, че самият той може да почине от витилиго – болестта, от която кожата му избледня до бяло – и не искал да я предаде на наследниците си. Той бил наясно, че пристрастеността му към лекарства също е увредила спермата му. Затова е молил мнозина свои приятели и познати с подходяща според него наследственост да му дарят спермата си.

Към момента е почти сигурно, че биологически баща на Парис е британският актьор Марк Лестър, играл Оливер Туист в спечелилия „Оскар” филм „Оливър!” от 1968 г. Лакарят на Майкъл потвърди, че актьорът е дарил спермата си на певеца, когато той правил опити да има второ дете между 1994 и 1997 г. 

Баща на малкия Принс Майкъл Втори пък вероятно е „много известен холивудски актьор, който бил изключително близък с Майкъл”, твърдят засега анонимни източници.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички